Wie zijn wij?

Wij zijn een evenementen organisator. Wij zijn de 'spin in het web' van een klein tot heel groot evenement. Soms organiseren wij zelf een evenement, soms organiseren wij een tour en soms verhuren wij alleen onze tenten en attributen.

Een goede organisator is creatief, houdt het doel in de gaten, heeft oog voor elk detail en weet het evenement juist te positioneren. Kortom, wij zijn het geheim achter elk geslaagd evenement.

De mensen achter Festivity King hebben tientallen jaren ervaring in zeer uiteenlopende zaken. Wij zijn all round, hebben een uitgebreid netwerk, tenten en attributen en eigen trucks en trailers. Wij zijn all round en kunnen elke uitdaging aan.

Geplande evenementen

vanaf 15 juli 2021
23 dember 2021 tot 9 januari 2022

TOUR HANS KLOK & FRIENDS

U krijgt een fenomenale show van onze legend uit Las Vegas. Op de mooiste locaties van een aantal grote steden kunt u op een mooi aangekleed terrein onder het genot van relaxte muziek genieten van hapjes, drankjes en  foodtrucks. In één van de 4 grote tenten vindt u daarnaast alle rekwisieten van Hans de afgelopen jaren. Als u goed kijkt ontdekt u misschien een geheim.

Als klap op de vuurpijl krijgt u een 100 minuten durende wervelende show. U ziet vele hoogte punten en enkele nieuwe stunts van deze wereldberoemde Hollandse meester illusionist. De acts worden afgewisseld met enkele spectaculaire nummers die alle een prix de Monte Carlo hebben ontvangen in hun leven. Komt dat zien!

Image

KERSTCIRCUS BREDA

Image

Festivity King organiseert onder leiding van Kacha, Marcello en Alberto Althoff in prachtig aangeklede circustenten een heerlijke familieshow. Deze rasechte internationale circus familie is de hele wereld rond geweest op uitnodiging van de groten der aarde.

Sinds een aantal jaren woont de familie Althoff in Nederland en hebben wij ze voor u weten te strikken. Zij hebben voor u een show samengesteld om uw vingers bij af te likken. Nu voor het eerst in Breda.

Circus hoort bij Kerst en bij Kerst hoort een circus bezoek. Wij zullen u verbazen hoe mooi een groot circus, zonder wilde dieren, nog steeds kan zijn. De voorstelling bestaat uit 26 internationale artiesten van clowns, mime spelers, muzikanten, acrobaten en dare-devils. U gelooft uw ogen niet. Deze spectaculaire en ook ontroerende show is geheel op Kerst afgestemd, net als de gehele entourage. Een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin.

VERHUUR TENTEN EN ATTRIBUTEN

Festivity King verhuurt vele onderdelen die voor evenementen gebruikt kunnen worden. Die kunnen met en zonder begeleidend personeel ingehuurd worden. Ook kunnen wij naast de attributen voor u de organisatie regelen en het personeel om uw evenement onvergetelijk te maken voor uw gasten.

Een greep uit de inventaris

  • Trekkers
  • Trailers (met laadklep)
  • Tenten
  • Stretch tenten
  • Dranghekken
  • Bouwhekken
  • Podia
  • Tribunes
  • Bars
  • (kassa) containers