Wie zijn wij?

Wij zijn een evenementen organisator. Wij zijn de 'spin in het web' van een klein tot heel groot evenement. Soms organiseren wij zelf een evenement, soms organiseren wij een tour en soms verhuren wij alleen onze tenten en attributen.

Een goede organisator is creatief, houdt het doel in de gaten, heeft oog voor elk detail en weet het evenement juist te positioneren. Kortom, wij zijn het geheim achter elk geslaagd evenement.

De mensen achter Festivity King hebben tientallen jaren ervaring in zeer uiteenlopende zaken. Wij zijn all round, hebben een uitgebreid netwerk, tenten en attributen en eigen trucks en trailers. Wij zijn all round en kunnen elke uitdaging aan.

Geplande evenementen

2022

TOUR HANS KLOK & FRIENDS

U krijgt een fenomenale show van onze legende uit Las Vegas. Op een mooi aangekleed terrein onder het genot van relaxte muziek genieten van hapjes, drankjes en foodtrucks. In één van de 3 grote tenten vindt u daarnaast rekwisieten van Hans de afgelopen jaren. Als u goed kijkt ontdekt u misschien een geheim.

Als klap op de vuurpijl krijgt u een 90 tot 100 minuten durende wervelende show. U ziet vele hoogte punten en enkele nieuwe stunts van deze wereldberoemde Hollandse meester illusionist. De acts worden afgewisseld met enkele spectaculaire nummers van artiesten die alle een Prix de Monte Carlo hebben ontvangen in hun leven. Komt dat zien!

Image

Let op:

Om toegang te krijgen tot Hans Klok & Friends is het noodzakelijk dat elke bezoeker een geldig Coronatoegangsbewijs kan laten zien én een legitimatiebewijs. Dit kan met een vaccinatiebewijs of recent negatieve test via Testen voor Toegang (24 uur voor aanvang). Voor Hans Klok & Friends geldt dat iedereen vanaf 13 jaar een coronatoegangsbewijs moet hebben. Kinderen onder de 13 jaar mogen zonder coronatoegangsbewijs naar binnen (maar wel legitimatie meenemen!). Ga naar testenvoortoegang.nl om een afspraak in te plannen.

Wanneer u uw negatieve testuitslag ontvangt als e-mail, zit daar een unieke code bij. Met deze code kunt u in de CoronaCheck-app of via coronacheck.nl uw testuitslag omzetten naar een coronatoegangsbewijs in de vorm van een QR-code. U laat vervolgens uw QR-code in de CoronaCheck-app of via uw geprinte coronatoegangsbewijs scannen bij de ingang van ons evenement. Is uw QR-code geldig? Dan mag u naar binnen.

Meer informatie vindt u op coronacheck.nl. Neem voor verdere vragen contact op met de CoronaCheck Helpdesk via 0800-1421 of helpdesk@coronacheck.nl. De helpdesk is bereikbaar van maandag t/m zondag van 08.00 tot 20.00 uur.

Iedereen wordt grondig gecontroleerd op volledige Corona vaccinatie of op de Toegangstest, zodat we allemaal een veilige voorstelling zullen hebben. Mocht u positief testen, dan blijven uw kaarten geldig voor een andere voorstelling!

Kom op tijd om wachtrijen te voorkomen. Dank u en een gezellige middag met een show om nooit te vergeten.

VERHUUR TENTEN EN ATTRIBUTEN

Festivity King verhuurt vele onderdelen die voor evenementen gebruikt kunnen worden. Die kunnen met en zonder begeleidend personeel ingehuurd worden. Ook kunnen wij naast de attributen voor u de organisatie regelen en het personeel om uw evenement onvergetelijk te maken voor uw gasten.

Een greep uit de inventaris

  • Trekkers
  • Trailers (met laadklep)
  • Tenten
  • Stretch tenten
  • Dranghekken
  • Bouwhekken
  • Podia
  • Tribunes
  • Bars
  • (kassa) containers